Life is a mere perspective

Cuaika?

2, 3 hari ni mmg malang pade aku.

memule iloi pijak spek mate sampai patah. rabon skjap. struggle gile nk pakai contact lens.

pastu nk kne buat spek baru lak mlayang $$$. dah happy dah harini siap spek baru, tup2 start enjin kete kelisaku sayang, x leh lak.

sume pasal alarm kete bebunyi dari aku balik keje, sampai aku nk kuar tadi. batteri kong maa. tak pasal2 kne naik LRT. Jauh beb!

dah la tu abah kate maybe sbb battery mmg dah mati in the first place, sbb tu alarm bbunyi. sigh~ so abah kate gi bli batt baru.

nasib baik aku cipis aku bli jumper je. sbb bile balik dari the mines, sesaje try start enjin bleh plak. kuassam pnye ikan ketot.

membazir mase aku je. haihh. pastu ptg td gak dpt berita kne bayar balik MARA RM7K!!!! demmittt ahhh!!!! byknyeee…!

pastu calling2 la cinta utk mengadu. last2 come to a conclusion saye seorang yang cuai. hmm btol gak ek. kalau tak main2 ngan iloi, mesti

tak patah spekglassesku. kalo pgg kunci kete elok2 mesti tak bebunyi alarm sampai abes beteri. kalo blaja rajin2, mesti kurang sket bayaran MARA (haha hampeh lah).

Tgk muke pon dah tau tahap kecuaian beliau. Hahaha

Agak2nye cane nk mngatasi kecuaian? Attitude eh? Dangflabbit ah! kne ar gi jumpe counsellor cenggini. Sape bleh kaunseling saye?

Amkat tangan! Yayyy takyah gi kaunseling. hohoho.

Baik, dari skang, saya mahu menjaga ibadah, makan, tidur, blanje, momo, study, masa, gaya, kereta, dan tidur dgn lebih baik!

Sekian!

Advertisements

Comments on: "Cuaika?" (5)

  1. oit oit, yg 7K tu ak rase bukan sebab tak rajin belajar. haha. tu sebab taknak balik awal2. 7K tu yang duit summer before balik msia tu. grad bulan 5, tp dpt duit smp bulan 7. so mara berkiraaa. haha jangan risau ko belajar rajin je.

  2. haha logic gak tu. hampeh ah us. temptation doh nk stay lama2. mara bkire siot! pao pon 7K gak. sigh~

  3. wey chill la bro. bkan kne byr selepuk pn. xyah susah2 byr selepok pok pok. dorg xmintak pn. kite bleh byr as low as 100 per month. itu pn kalau dh keje (ko dh la, aku study lg hihi). so yeah. chill2. everything happens for a reason beb. mane tahu Allah suh ko blajar dr kesilapan ke. manusia kt msia ni, selagi tak kne peringatan kaw2, selagi tu tak reti nk belajar. hahaha itu saje iklan nasihat aku. jom nnt dh dpt gaji kite g redwok jom!! next week nice gk tuh hihi boss dtg kan? so roger lah. aku mmg home alone pn weekend ni sadis tol

  4. shoneen said:

    shit la tergune WP acc aku yg cheesy tu plak. sile la delete kan komen tu aahhaha xyah publish pn xpeee -PAO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: