Life is a mere perspective

MOmo ggocoh

Sigh, lets get this over with.

Smlm aku kuar gi tgk autoshow kat pwtc.. perghh meleleh beb tgk model sblah kereta2 yg awesome itu. licin beb. hahaha
kalo la aku mampu bli murcielago sbijik.. sigh!

Anyway, bile aku balik dlm kol 7 gitu sampai umah, tgk2 momo kat luar tgh tunggu org bukak pintu nk masok.
Make aku bermanje2 lah dgn beliau spt hari2 terdahulu. Dengan tak semena2 ternmpk lah akan daku keatas luka sgt beso kat sblah mate momo. OMG!! Bulu abes xde dah kat area tuh! sian momo!

Deduction aku pade mase itu adelah:

  1. Momo gado ngan kucing rumah ktorg yg kat luar tu. Mamat tu mmg otai pon. Nasih baik mamat otai tu tak cakar mata momo. Kalu x daymm!
  2. Momo memprotes soh aku stay kat umah slalu lalu mencakar diri sendiri dgn ganasnye. Lpas dpt keje bln lpas mmg aku jarang ade kat umah. Kire momo mogok nak kasih sayang ar ni.
  3. Momo ternmpk reflection muke die kat cermin/kolam pastu rase muke die jambu cam justin bibir lalu memasang niat utk mencukur bulu muka menggunakan parang kat luar umah. so die start cukur kat sblah mata pastu cam dah ckop ganas dah so die stop.
  4. Momo cuba membuka pintu dari tgh hari lagi utk masok tp tak dpt. Lalu memikirkan idea2 utk membuka pintu. Kestressan beliau mengakibatkan keguguran bulu di sblah mata.
  5. Momo mngorat kucing kat luar dgn mengeyitkan mata laju2 sehingga keguguran.

Sigh~

Advertisements

Comments on: "MOmo ggocoh" (1)

  1. kesian moyom. jaga momo elok2 tau. i need to see him in one piece when i get back 😥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: