Life is a mere perspective

Archive for December, 2010

MOmo ggocoh

Sigh, lets get this over with.

Smlm aku kuar gi tgk autoshow kat pwtc.. perghh meleleh beb tgk model sblah kereta2 yg awesome itu. licin beb. hahaha
kalo la aku mampu bli murcielago sbijik.. sigh!

Anyway, bile aku balik dlm kol 7 gitu sampai umah, tgk2 momo kat luar tgh tunggu org bukak pintu nk masok.
Make aku bermanje2 lah dgn beliau spt hari2 terdahulu. Dengan tak semena2 ternmpk lah akan daku keatas luka sgt beso kat sblah mate momo. OMG!! Bulu abes xde dah kat area tuh! sian momo!

Deduction aku pade mase itu adelah:

  1. Momo gado ngan kucing rumah ktorg yg kat luar tu. Mamat tu mmg otai pon. Nasih baik mamat otai tu tak cakar mata momo. Kalu x daymm!
  2. Momo memprotes soh aku stay kat umah slalu lalu mencakar diri sendiri dgn ganasnye. Lpas dpt keje bln lpas mmg aku jarang ade kat umah. Kire momo mogok nak kasih sayang ar ni.
  3. Momo ternmpk reflection muke die kat cermin/kolam pastu rase muke die jambu cam justin bibir lalu memasang niat utk mencukur bulu muka menggunakan parang kat luar umah. so die start cukur kat sblah mata pastu cam dah ckop ganas dah so die stop.
  4. Momo cuba membuka pintu dari tgh hari lagi utk masok tp tak dpt. Lalu memikirkan idea2 utk membuka pintu. Kestressan beliau mengakibatkan keguguran bulu di sblah mata.
  5. Momo mngorat kucing kat luar dgn mengeyitkan mata laju2 sehingga keguguran.

Sigh~

Advertisements

sedikit atastarikh

Sudah hampir sbulan keje. Menarik, byk blaja mende baru:D coworkers are great!

Hari2 kene tdo awal  😦

Bengang gile ngan driver2 yg x reti bg signal. harap kete je mahal, battery xde ke nk bukak signal.

Driving pegi/balik keje mmg sengal bersame suhail. Ditemani dgn can i help you di era πŸ™‚

Sayo ah internet connection! Asek putos je! Nasib baik akak helpline tu baik serta bijak

Need to use skype! Now!

Sian momo x cukup asih syg 😦

Missing her badly 😦 😦

Photography smakin berkembang πŸ™‚ Weekend sgt best.

Mencari rumah sewa bdekatan IMR.

Catching up with SEMESTArians πŸ™‚ Met a bunch of them lately. Had a great time πŸ˜€ πŸ˜€

Perut sgt lapar.

Gaji bile nak masok.

Need a wide angle lense.

Fininshing canon in d acoustic fingerstyle.

Increasing eyebag parameter.

Need a new motherboard too.

Save some money Najmi!

Need a new haircut

See you guys tomorrow πŸ˜€

Tag Cloud