Life is a mere perspective

Aku rase sume org pnah dnga kan VS (Victoria’s Secret)?

Sbg seorang teruna, aku x spatotnye tau byk pasal VS ni sbb kedai die sume barang pompuan. Undies lak tu.
Tiap2 kali aku jln2 kat mall rochester ngan ecah, pastu ecah ajak teman masok VS mule la aku cemas, gigil dan berpeluh. Pastu keluarlah alasan2 yg seadanye spt:
– saya gi Radioshack jap ek. nak cari cable ah. awak gi ah dlu.
– adehh penat ah lutot jalan byk. saya dudok kat sini jap ek. awak gi la dulu.
– huiyo cantik gak kasut ni. saye masok sini jap ek. awak gi la dlu.
– … aa awak gi ah dulu.

haha tah hape2 tah. tapi citenye bukan disitu. aku snanye berkire2 nak mengimport VS dari US since ecah pon ade kat sane kan.
bkn la undies VS, tp parfum2 lotion and mist bagai yg member2 aku suke sgt pakai. Kan kan kan kan ecah, pao, hawe, asmaa, dila, tira, muni, kina, dan seterusnye?







Belum gambar sebenar.

memandangkan kat Msia ni susah nak cari, aku igt nak blikan stok kat sane utk dijual disini.  korg tau x, bile aku terbau korg pakai mende ni perghhh sungguh memikat hati (haha baek pnye promote). sape yg tak pnah try ni meh try.
seriusly, agak2 kamu mahu x?
List barang2 yang akan dijual aku pon tak sure lagi. ikot demand ah. Kalu mahu, please let me know and spread the words. 🙂

*p/s – sorry ah kalu korg mengharapkan entry gosip pade kali ini. aku mmg byk gosip terhangat dipasaran tp sgt panas sehingge meleco jike aku tulis di blog.

Advertisements

Comments on: "Rahsia sang Viktoria? Hohoho gosip2" (7)

  1. it’s a heaven.

  2. mintak tips dari badeghou. dia jual byk mende ni.
    boleh buat org ketagih ni

  3. haha ape yg heaven meli? ko tgh high eh?
    oh yekah? badeghou ek? trimas2. akanku berguru dgnnye.

  4. nk start bisnes yer? why VS, in the 1st place? nway, promote cosmetics part lebey sket ek, byk gak scent best2 *aku donga2 je la*

    • hikhik kecil2an saje kina 🙂 tu pon kalo ade demand disekeliling aku.. baik nnt aku tanye ko scent die..

  5. woh! aku masih pakai mende ni smpai skang. wah3 gitu. mmg mmg sape yg pakai lpas mandi plg2 ah masyuk. ade skali tu aku masuk ktm, aku rase aku sorg je bau wangi wakakaka terperasaan lak sorry la. tp sile la jual mende ni weh. sgt best. aku pn nk bli klo ko tgh jual. tp well, xbleh amek byk profit ah since aku tahu selok belok VS ni kan. geng ktorg kan master dh ahahaha XDD

  6. oh ohsem anda masih memakainye. nnt aku nk bli aku tanye ko nk ape ek. trimas pao. akan ku jual mahal khas untukmu 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: