Life is a mere perspective

Archive for October, 2010

Is it momo?

Sian ma. Dah 2 bulan lebih dah batuk teruk sampai sakit2 tekak. Sometime I feel it has something to do with momo. Mane la tau momo kan berbulus2. Shedding2 walaupon x nmpk bulu beliau beterbangan. Thinking of relocating momo to a new place to see if it would help my mom 😦

Help 😦

“oi jom lepak jap”

Smlm aku nmpk member baik aku kat SMSTA online YM.

Buzz! oi Pcex! lame x jumpe ko! katne skang?

Mi! Kat UKM sambung masters.

Uiyo aku tatau ko kat situ. Dah 3 bulan aku balik kalau aku tau aku dah gi mlawat ko. Jom jumpe sok borak2 jap. Ko ade klas x.

Jom2. Abaikan klas terbabit.

Maka hari ini kami berjumpe.

Aku igt nk gi amek2 gambar kat putrajaya ah. Mau ikot?

Jom. Aku layan je.

Tanpa disangke2 reunion kecil2an itu sgt produktif. Lama beb spontaneous reunion. Feeling ah.
3pm: hamek gambo kat Putrajaya presint 2
5pm: solat + hamek gambo kat masjid besi
6.15pm: lepak2 makan mlm kat Alamanda
7.20pm: solat + hamek gambo kat masjid besi lagi haha
8.00pm: guling2 hamek gambo kat putrajaya bridge
10.00pm: supper @ mamak blakang petronas kat UKM
11.00pm: sesi perpisahan.

Haha cool ah Pcex. Lenkali bleh ‘lepak2 jap’ cam tadi.
Next stop: Bukit Broga, Semenyih. Port baek pnye.

owh btw, this is my fav picture from today:

 

Angelic Bridge - Putrajaya

 

Sape kate putrajaya overrated for photography. Sgt so the ohsem lah

Check out the rest of the photos at ax_basis Photography 🙂
**p/s: I got a new watermark signature 😉

mari mencomteng!

Hoho!

Abg ijat telah memperkenalkan apps ipad/iphone yg menarik!

Holo-paint!! hanye $0.99 kat appstore atau percume jika ipad/iphone itu dipecahpenjarakan 🙂

Gambar2 berikot tidaklah kuedit di photoshop.
Radas dan bahan yang diperlukan hanyelah:
1) ipad + Holo-paint application
2) camera yang mempunyai fungsi ‘bulb’ for its shutter speed
5) tripod yang stabil + remote camera (jika ada)
3) kebosanan tahap gaban
4) tangan yang tidak alzheimer utk menjalankan ipad
7) kesabaran yg amat tinggi –> Satu set tu mau jalan 30 saat – 1 minit. Nak senyom satu hal, nak gerakkan ipad tu macam sipot sedot..

Osem kan?

Selamat mencoba! 🙂

Rahsia sang Viktoria? Hohoho gosip2

Aku rase sume org pnah dnga kan VS (Victoria’s Secret)?

Sbg seorang teruna, aku x spatotnye tau byk pasal VS ni sbb kedai die sume barang pompuan. Undies lak tu.
Tiap2 kali aku jln2 kat mall rochester ngan ecah, pastu ecah ajak teman masok VS mule la aku cemas, gigil dan berpeluh. Pastu keluarlah alasan2 yg seadanye spt:
– saya gi Radioshack jap ek. nak cari cable ah. awak gi ah dlu.
– adehh penat ah lutot jalan byk. saya dudok kat sini jap ek. awak gi la dulu.
– huiyo cantik gak kasut ni. saye masok sini jap ek. awak gi la dlu.
– … aa awak gi ah dulu.

haha tah hape2 tah. tapi citenye bukan disitu. aku snanye berkire2 nak mengimport VS dari US since ecah pon ade kat sane kan.
bkn la undies VS, tp parfum2 lotion and mist bagai yg member2 aku suke sgt pakai. Kan kan kan kan ecah, pao, hawe, asmaa, dila, tira, muni, kina, dan seterusnye?







Belum gambar sebenar.

memandangkan kat Msia ni susah nak cari, aku igt nak blikan stok kat sane utk dijual disini.  korg tau x, bile aku terbau korg pakai mende ni perghhh sungguh memikat hati (haha baek pnye promote). sape yg tak pnah try ni meh try.
seriusly, agak2 kamu mahu x?
List barang2 yang akan dijual aku pon tak sure lagi. ikot demand ah. Kalu mahu, please let me know and spread the words. 🙂

*p/s – sorry ah kalu korg mengharapkan entry gosip pade kali ini. aku mmg byk gosip terhangat dipasaran tp sgt panas sehingge meleco jike aku tulis di blog.

Tag Cloud