Life is a mere perspective

Winter?


Haha. Tetibe je gambar winter. Aku dah bahagia dah takde winter lagi dlm hidop ini. Tahniah2! Satu pencapaian..
Aku tau ramai ckp tak suke winter skang tmasok aku.  Sejuk gile baii..  Tapi nnt dah lame dok msia mesti kite rindukan salju2 berguguran.
Aku igt lagi time Kem Mersing aritu. Tunjuk gambar ktorg kat RIT pnoh salji. Excited diorg beb.. Mmg canggeyhh!.

Tapi ape yg aku tak leh lupe time winter, snowboarding!!! Best moment ah. Ade ar aksi2 jatuh yg mnarik time snowboard. Tak jatuh, langgar. Dah lame2 sket tak jatuh dah tapi takot nak turun trail Milky Way yg street tu. Sume org main break dari atas sampai la ke bawah sampai cramp kaki. Pastu tak serik tu, naik plak yg park. Ade halfpipe, tangga, railings bagai. Naik mende bukit tu plan2 pastu turun laju2. haha. nice ahh. topek plak pnah jatuh tersadung atas bukit tu lpas cubaan nk lompat. Tapi jatuh cane sakit pon yg best tgk sume tetap bgn. Main lagi. Try macam2 bende baru. Bile lagi kan, kat US ni la nk blaja. And wajib, lepas snowboard gi makan kat Denny’s. Aku pon tatau knape tak pgi Jay’s Diner ke, McD ke.. Tp Denny’s mmg best beb. Lagi2 Slamburger die. perghh menggiurkan hati sanubari. Kan kan?

Ape2 pon yang lepas biar lepas. Aku dah puas hati dah with my winter experience so far. KALAU ade rezeki bleh buat OPT or masters, bleh pgi lagi ngan ecah. Ecah hebat syal skiing. Aku nk try ski lak ah pasni. And aku nak bli snowboard se. Gantung kat dinding bilik perghh macho syal. Pastu nk gi main sewa la ski kat tempat tu…  kahkahkah.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: