Life is a mere perspective

Wohooo! RIT Malaysian Night datang lagi!

Igt2 balik msian night yg lepas2, ni la event paling happening skali throughout the years.
Ade kenangan pahit aku mase 1st year masok Msian Night ni. Takot ah nk crite kat sini. Meremang bulu roma aku bile teringat.. kadang2 siap terbawak2 dlm mimpi lgi. Aku igt lagi dulu mase 1st n 2nd year, ade event je mesti bdak2 laki silat. Dah dkat 3 kali event berturut2 buat silat je batch ktorg. Sampai dah muak dah. Tapi skarang smenjak makin ramai dak mlayu dtg RIT, pergh mcm2 adaa wa cakap luu. Zapin la, dikir barat, puisi la, kuda kepang la, sketsa la, n berjuta2 jenis tarian ade. sampai aku pon dah taktau tarian tu sume nama ape… silat pon dah upgrade, mcm2 aksi ade skang.

Anyway, walaupon aku tak involved sgt ngan kali ni pnye Msian nite, aku buat ape yg aku mampu. ¬†Kompang je la dalam 3 minit. Tp ape yg buat aku slalu dtg latihan bkn je part aku, tpi aku suke tgk member2 aku beraktivitas bersama. You know what, it’s not all about the product (which is always awesome), most of it is about what’s on the assembly line, on the conveyer belt. Kat sini la kte value what other people do. Kte build a teamwork, strengthen our friendship. We get to know people a whole lot better. We have so much fun along the way. Ade org siap travel gi umah org lain nk buat props n everything. We got to know who can cook. Gossips goes along the way of course. People staying up late not for study. It builds leadership and trust. All in all, it generates love. Guys, the best time to take pictures and movies of true friendship.. this is it.

Anyway, I wish you all good luck ptg ni! Korg sume mmg best! I bet we will miss this a lot when we graduate.. tak gitu memember?
I love you all and you love me too! Tenkiutenkiu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: