Life is a mere perspective

Huh, dah berkarat dah aku pnye blog nih.

Grad lg 44 hari. aduss, perlukah RIT bg email reminder kate aku nak kne blah dah dari RIT.
Dah dkat 3 bulan aku pk masa dpn. Makin suram2 sepii je aku nmpk.
Ade gak cadangnye nk buat masters by research spt tira nk buat katenye kat melbourne univ.
Abg pojan pon  kate masters by research takyah bayo tuition fees. Tp pas aku cek2, mak aih Aud$ 61000 total.
Mane cek nak dpt duit… Hilang cita2 itu.

Haa snanye esok ade exam. Bak kate ecah, bile nk exam, adee je mende lain nk buat. Blog yg dah bkurun tak tulis time niii gak la gatal nk buat. Sengal..

Oh ye.. Grad dinner. Cam best buat lagu sniri. Tp takde idea lirik ah. Bosan gak kalu buat lagu perpisahan sume.  Cliche ar. Dtg ar wahai ilhamku… Oh kau ilhamku sedangku pelajari. sdap gitar die. Main kat pantai best nih. haha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: