Life is a mere perspective

Hidup kembali

Aku igt dah RIP dah blog ni.. elok lagi rupenye. mane la tau ade kulat2 ke dlm ni.. mane taknye, dah lama tinggal..
aku terbace blog paan tadi, tu terpk cam mnarik je sambung balik blog..

Perghh hectic beb quarter nih. 2 kelas minor cam haram, GRE la, RSP presentation lagi.
Tu tak sempat tulis blog tu. Hahaha alasan..

Haih, macam2 jadi quarter ni. tapi yang takleh blah tu MySA mnang pon GU unification day against OASIS. In your face!!
MEC tak jalan2 quarter ni. jalan sket je.. nasib baik napie n aimi jual ayam goreng n puding.. perghh sedap beb.. mureekkhh!

Snanye tercatitnye blog harini adelah sbb aku teringat dah nak grad..
Aduhhh, sayang syal RIT. sedih syal dah nak blah. aku rindu gosip2, drama2, salah silap, naik turun, pusing putar kat RIT.
Honest ar.. RIT is the best time in my life.. kalau kenang balik, mmg kat sini byk aku blaja bende baru. new social life, sports, leadership, relationship.. syahdu syahdu..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: