Life is a mere perspective

MECUSA RIT Forum

Assalamualaikum,
Yeayy! Finally… *sigh..
Setelah sekian lama diapi2 kan, akhirnye termaktub jua forum MECUSA RIT. Admins forum ni sumenye sgt komited ngan club ni maka, sekian lama.. akan establishlah forum berkenaan.

Ni link forum terbabit:
ritmecusa.sytes.net

haha knape domain bkn .com? ekelleeee, sape nak bayar oi .com tu. server ni pon free sbb aku gune xampp utk jadikan desktop aku yg tatau bile nak mati ni as a server. Hopefully tak sangkot2 ar forum ni nnt. huhu.

Owh btw, thanks to Abg Pojan sbb byk tolong buat mende ni. MAceehh..

Aku doakan forum ni akan terus maju and establish even after graduation. Ameeennn..

Register wey jgn tak register πŸ˜€

Advertisements

Comments on: "MECUSA RIT Forum" (2)

  1. weehooo
    eh bro ko msg aku yahoo ek?
    aku bukak kat ofis lupe nak logout. baru perasan dahh sikit punye lame

  2. axbasis said:

    hoh.. dah berkurun dah msg tu. aku pon dah lupe. haa ade x info2 berkenaan? bleh aku muatkan dalam forum ni πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: