Life is a mere perspective

Haaaa. lammo doh ore dok poh belog kak sini…

Sbnanye byk gile nk tarok.. Nk gak bgtau btape happynye aku lpas Citrawarna MySA, btape happeningnye BBQ kat park point, btape hecticnye GE lab baru2 ni, and last but not least, btape syahdunye bile graduation dinner aritu..

Papepon.. harini abes GENETIC ENGINEERING!!!! yeahh!!.. byebye Dr Rosman! khohohoho. sbnanye aku sadis gak kne tinggalkan lab die. Dah hari2 dok situ kan. mau tak mau, melekat gak hati kat situ. Dgn acah2 DrRothman, cuak2 ackie, gurau senda group sblah aku, borak2an group seberang, kantoi2an experiment, lompat2an bile nmpk pallet putih kat dlm microfuge, bengkak2 mate bile buat report.. and the list goes on… Aku rase ni ar lab paling best skali. Dari segi skillwise, mmg basic, tp dari segi practical mmg mcm real lab ah.

Haaa.. satu lagi mende yang menarik – i did my first guitar performance on the graduation dinner. Walaupon tak nyanyi, tp ni 1st step arr. Sket2 lame2  jadi bukit..  TP aku tak puas ati sbb tech crew sukati je nk slowkan guitar karen aiman.. dah tenggelam ngan acoutic another you aku main.. adehh.

:):):)

Tp ape yang aku paling concern skang.. graduating seniors. Aku syahdu gile ah diorg nk blah. Diorg ar yg memeriahkn idop Riverknoll ni, diorg gak ar yg bagi inspirasi utk study, dengan diorg ar nk gurau senda gelak tawa kat 140 ni.
Lepas ni, takde lagi dah
org nk masak ikan sriracha
org nak ajak gi bowling tiap2 hari kames
org nk menang dahimi tiap2 weekend
org nk sakat amer tiap2 malam
org dtg masak ujong minggu
org nk jamming kat RK
org nk dtg lab bawak samosa
org nk kene sakat acai berry
org nk tgk calori sblom makan
org nk gelabah2 tiru loghat kedah
org nk aku kalahkan PES

iskisk.. sedeh doohh. lagi 1 minggu je.. you guys will be out of the picture. From the very bottom of my heart.. I wish you all good luck and bjaye dgn ape yg korg kerjakan.. may Allah bless you. Nnt aku balik amek ar aku kerja ngn korg. Mentang2 dah kaye dgn kerja2 lab yg dilakukan nnt, jgn lupe member.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: