Life is a mere perspective

And another good memory

Ya Allahh… tak terkate happynye aku harini. Citrawarna yg MySA plan sekian lama berlangsong gak dgn jayanya..

Aku tade ar menyumbang sgt kan tapi sbg member aku sonok ar tgk org len puas dgn ape yg diorg buat. Aku bbtol congrats kat sume MySA members yg directly terlibat buat psembahan, emcees, organizers, lighting, multimedia, penyambot tetamu, penjage tiket,  and the list goes on… even yg hampir terlibat pon spt dtg bramai2 utk bsorak, sgt ah ktorg appreciate.. All you guys rocK!

Bagi aku ar kan… show yg paling best mesti la syair n kompang.. kehkehkeh.. sape stuju angkat tangan laju2!

AKu walopon lagi staun nak grad aku rase sadis lak nak mninggalkn RIT yg meriah gini. nnt ape aku nk cite kat cucu cicit aku kalau bkn mende2 gini. hohohoho

Muke kepariotikan

Muke kepariotikan

Abe-abe psembahe

Abe-abe psembahe

Backstage camwhorers

Backstage camwhorers

baek pnye!

baek pnye!

Advertisements

Comments on: "And another good memory" (3)

  1. ecahmomo said:

    angkat tgn laju2!

  2. ok.aku da dapt da roti canai. terbaekk dowh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: