Life is a mere perspective

Archive for April, 2009

GE

sok GE wey! study2. good luck ah aku. trimas. susah2 je. takpe2, skali skale. tdo ar wey sok nk bgn awal study. ah bising ah ko ni aku nk study. blah2.

*berikut adelah monolog dalaman normal seorang GEtian yang kurang berjaya

Advertisements

And another good memory

Ya Allahh… tak terkate happynye aku harini. Citrawarna yg MySA plan sekian lama berlangsong gak dgn jayanya..

Aku tade ar menyumbang sgt kan tapi sbg member aku sonok ar tgk org len puas dgn ape yg diorg buat. Aku bbtol congrats kat sume MySA members yg directly terlibat buat psembahan, emcees, organizers, lighting, multimedia, penyambot tetamu, penjage tiket,  and the list goes on… even yg hampir terlibat pon spt dtg bramai2 utk bsorak, sgt ah ktorg appreciate.. All you guys rocK!

Bagi aku ar kan… show yg paling best mesti la syair n kompang.. kehkehkeh.. sape stuju angkat tangan laju2!

AKu walopon lagi staun nak grad aku rase sadis lak nak mninggalkn RIT yg meriah gini. nnt ape aku nk cite kat cucu cicit aku kalau bkn mende2 gini. hohohoho

Muke kepariotikan

Muke kepariotikan

Abe-abe psembahe

Abe-abe psembahe

Backstage camwhorers

Backstage camwhorers

baek pnye!

baek pnye!

Masha Allah

Huhu byk gak akuu post blog minggu ni. Tah ar apsal.. Mesti sbb asek terperuk kat bilik dpn laptop. Get a life ar dude..
Aku snanye kadang2 tgh bosan2 tgk2 gak ke luar tingkap dpn meja aku tuh.. arini pk pnye pk sambil melayan utube, terbukak plak hati aku nk tgk video ni. Masha Allah.. sdap budak ni bertarannum. Aku harap anak aku bijak gini. Amiiinnn..

Ketupat pisang

Alhamdulillah… ape yang ktorg usehekan bjaye gak. Roti  canai!!! miahaha. Hmm memule aku pon tak dpt expect cane sambutan dak2 RIT dgn usehe umah ktorg utk jual Malaysian cuisine ni (cewaah). Tapi dak2 ni mmg supportive ah. tabik spring ar. toioioing!

1st time ktorg bukak tempahan, dah dpt 40 tempahan. humang aihh.. tak larat beb nk buat dalam mase sminggu dgn keje2 lain lagi. siap ade yg tak dpt lak tuh. Ape2 pon aku nk mintak maaf ah kat sume customer ktorg sbb ade yg tak keruan menunggu 3,4 hari baru dpt. maap kan kami~ (P.ramlee, zaman dulu-dulu).

Tapi ade berita baik member2 sume… ktorg decide utk jual ruoti caney ni 2 minggu skali. And dari feedback n post motem, ktorg akan improve dari segi pengedaran dsb. These are a few things will be done:

1) Jualan akan dibuat 2 minggu skali
ba) Max skali jual adelah 30-35 keping
III) Roti akan dihantar pada hari kames, jumaat @ selewat2nye sabtu –  malam.
D) Order akan dibuka sehungga hari rabu

Kalau ade rase ade komen @ cadangan silelah kemukekan 🙂
Eh sedapkan roti aritu? nyum3 XD

What are you guys gonna do after graduation?

Dudes/dudettes,
Aku tgh2 mandi tadi tetibe terpk.. aishh apee la agaknye aku nk buat lpas grad. Aku baru je dpt berita dari sumber2 berbentuk kabar angin berkenaan mara pnye scholarship for grad studies. Looks like there’s no such thing.. diorg boleh bagi full loan je, not convertible plak tuh.
terbantut niat aku nk sambung masters. maybe kne start pk mende lain kot kalau la ditakdirkan takde rezeki..
soo.. aku pk pnye pk ade la beberape yg mnarik. ape pulak pendapat korg? ape korg nk buat lpas grad… baik dari RIT mahupon dari mane2 saje.. haa vote jgn tak vote.. bleh aku cilok idea..

Tag Cloud